Carrie Fisher Pernah Terlibat Di Dalam Permainan Dishonored Sebagai Alih Suara

Seperti kita tahu, bintang terkenal Hollywood yang baru sahaja meninggal dunia minggu yang lalu, Carrie Fisher pernah terlibat didalam permainan Dishonored untuk rakaman alih suara didalam adegan tertentu.

Bintang terkenal dengan karakter Princess Leia didalam filem Star Wars, mendiang Fisher sebenarnya jarang melibatkan diri beliau didalam industri permainan video mahupun siri permainan Star Wars. Namun beliau pernah merekodkan suara beliau didalam permainan video baharu Lego Star Wars: The Force Awakens selain dari permainan Dishonored yang dipasarkan semenjak 2012.

Ianya agak mengejutkan bahawa banyak pihak tidak sedar penglibatan beliau sehinggalah Direktor Kreatif permainan Dishonored menyatakan didalam akaun Twitter beliau:

Lihat video dan ketahui cara dimana suara beliau didalam permainan tersebut melalui laman web Destructoid.

Langgani kami dan peluang memenangi RM30 baucar tunai!
Telegram | Facebook Messenger | atau Emel Mingguan:


Tertakluk kepada Terma & Syarat.
Hanya langgan salah satu diatas untuk kelayakan

Apakah reaksi anda?
Win!
0%
OK Lah
0%
ZOMG!
0%
WTF?
0%
Lel
0%
Meh
0%
About The Author
Kratos GM
Dikenali sebagai Abam GM sebelum Pakcik Mark Zuckerberg mengenali isi dan makna dari perkataan Abam itu sendiri. Maka Abam kali ini dikenali sebagai Kratos GM. Seorang yang ganas namun mempunyai perasaan baik terpahat di hati, khususnya lepas ada anak yang ntah mana dia pergi.
Komen Melalui Facebook
Comments
Leave a response

Leave a Response