DLC Percuma Witcher 3 Minggu Ini

Seperti yang diperkatakan pada artikel kami mengenai pandang pertama untuk siri The Witcher 3: Wild Hunt, bahawa CD Projekt Red, selaku studio pembina game ini akan memberikan sebanyak 16 DLC percuma sebagai tanda terima kasih kepada peminat.

Ehsan: Gamespot.com

Kini, salah satu DLC percuma tersebut telah dikeluarkan pada minggu ini, ianya adalah misi sampingan bernama “Where the Cat and the Wolf Play…“:

“Mengembara sebuah kampung terbiar dan terokai pelbagai misteri yang menakutkan serta pencarian jawapan tentang kehilangan penduduk dengan menggunakan segala teknik Witcher anda untuk mencabar diri anda didalam misi ini.”

DLC ini akan diberikan secara percuma dan adalah sebuah DLC yang ke-15. Ini bermakna, DLC percuma yang terakhir akan datang pada minggu hadapan.

Langgani kami dan peluang memenangi RM30 baucar tunai!
Telegram | Facebook Messenger | atau Emel Mingguan:


Tertakluk kepada Terma & Syarat.
Hanya langgan salah satu diatas untuk kelayakan

Apakah reaksi anda?
Win!
0%
OK Lah
0%
ZOMG!
0%
WTF?
0%
Lel
0%
Meh
0%
About The Author
Kratos GM
Dikenali sebagai Abam GM sebelum Pakcik Mark Zuckerberg mengenali isi dan makna dari perkataan Abam itu sendiri. Maka Abam kali ini dikenali sebagai Kratos GM. Seorang yang ganas namun mempunyai perasaan baik terpahat di hati, khususnya lepas ada anak yang ntah mana dia pergi.
Komen Melalui Facebook
Comments
Leave a response

Leave a Response