Hanya 3% Pemain Membayar Super Mario Run Dari 90 Juta Muat Turun

Setakat ini, statistik menyatakan Super Mario Run, sebuah permainan dari Nintendo untuk platform iOS telah mencapai 90 juta muat turun. Permainan ini boleh dimuat turun secara percuma, namun untuk menaik taraf dengan tahap seterusnya, pemain hendaklah membayarnya sebanyak USD $9.99 (Anggaran RM45) dimana kebanyakan pemain dari 90 juta muat turun tersebut barangkali tidak ingin membayarnya.

Mengikut dari pendapat Press Start Australia, melalui sumber The Wall Stree Journal, jumlah pendapatan diperolehi dari permainan ini adalah sebanyak USD $30 Juta pada bulan Disember. Ini menunjukkan hanya 3% pemain sanggup membayar untuk mendapat akses permainan ini secara penuh.

Namun data ini berkemungkinan akan meningkat atas kerana pengguna Android yang besar akan dapat menikmati permainan ini kelak.

Langgani kami dan peluang memenangi RM30 baucar tunai!
Telegram | Facebook Messenger | atau Emel Mingguan:


Tertakluk kepada Terma & Syarat.
Hanya langgan salah satu diatas untuk kelayakan

Apakah reaksi anda?
Win!
0%
OK Lah
0%
ZOMG!
0%
WTF?
0%
Lel
0%
Meh
0%
About The Author
Hafiz Johar
Minat Konsol & PC. Impian ingin memiliki PSP / Gameboy dari kecil sehingga sekarang. Minat menulis terutama didalam topik tentang game dan teknologi yang berkaitan. Oh ya, impian tadi? Tak pernah tercapai.
Komen Melalui Facebook
Comments
Leave a response

Leave a Response