Kemaskini Terkini Borderlands The Handsome Collection

Now Reading
Kemaskini Terkini Borderlands The Handsome Collection

Kemaskini terbaru dari Borderlands The Handsome Collection agak besar, namun ia memberikan beberapa fungsi terbaru untuk pemain konsol PlayStation 4.

Kini, Borderlands boleh dimain dengan DualShock 4 touch pad dan sokongan kepada light bar untuk controller PS4 ini.

Light bar akan bertukar warna mengikut kepada elemen senjata digunakan oleh pemain. Manakala untuk touch pad, pemain kini boleh skrol peta didalam game dengan lebih mudah.

Dalam masa yang sama, kemaskini ini membawakan beberapa penambah baik seperti bug fixes dan peningkatan prestasi gaming untuk platform PS4 dan Xbox One.

Semalam, 2K Games mengumumkan bahawa jualan siri Borderlands secara kesuluruhan sudah melebihi dari 25 Juta unit dan Gearbox Software, pembina siri ini memberitahu bahawa Borderlands yang baru akan dikeluarkan tidak lama lagi khususnya untuk Xbox One dan PlayStation 4.

Langgani kami dan peluang memenangi RM30 baucar tunai!
Telegram | Facebook Messenger | atau Emel Mingguan:


Tertakluk kepada Terma & Syarat.
Hanya langgan salah satu diatas untuk kelayakan

Apakah reaksi anda?
Win!
0%
OK Lah
0%
ZOMG!
0%
WTF?
0%
Lel
0%
Meh
0%
About The Author
Kratos GM
Dikenali sebagai Abam GM sebelum Pakcik Mark Zuckerberg mengenali isi dan makna dari perkataan Abam itu sendiri. Maka Abam kali ini dikenali sebagai Kratos GM. Seorang yang ganas namun mempunyai perasaan baik terpahat di hati, khususnya lepas ada anak yang ntah mana dia pergi.
Komen Melalui Facebook
Comments
Leave a response

Leave a Response