fbpx

Bersaing Dengan Prestasi Terbaik Di Mana Sahaja Dan Pada Bila-bila Masa Dengan Komputer Riba Ryzen 5000 Series

Berikut adalah rencana iklan dari AMD.

Adakah anda sedang mencari sebuah komputer riba yang memberi prestasi terbaik untuk anda ketika bekerja atau bermain permainan video? Kini sudah ada komputer riba yang diperkuat dengan kuasa AMD Ryzen yang mampu memuaskan keinginan anda.

Model terkini ini diperkuat dengan menggunakan cip CPU terbaru daripada AMD, iaitu cip Ryzen 5000 Series Mobile CPUs. Ia memberikan prestasi hebat untuk kedua-dua tujuan iaitu bekerja dan bermain. Kini anda tidak perlu risau jika mahu bermain permainan ‘Valorant’ seberapa pusingan sekalipun ataupun mahu menjela sebuah video berdurasi 30 minit untuk saluran Youtube.

Semua ini boleh dilakukan tanpa masalah kerana cip CPU Ryzen dari AMD ini mampu memberikan kelebihannya untuk apa jua pekerjaan prestasi tinggi. Kini anda dapat menyelesaikan tugasan dengan sepantas kilat.

Secara umum, cip CPU Ryzen juga dapat mengekalkan hayat bateri dengan lebih lama. Cip tersebut dapat mengekalkan prestasi tinggi secara konsisten dengan penggunaan kuasa yang kurang. Ia menggunakan kuasa dengan lebih cekap tetapi dapat menjimatkan kuasa bateri dan sesuai untuk melakukan apa jua kerja pada bila-bila masa.

Apabila anda perlu bekerja dari rumah, komputer riba yang dikuasai oleh AMD Ryzen 5000 Mobile ini boleh membantu anda untuk menyelesaikan tugasan-tugasan penting atau menghadiri mesyuarat dalam talian tanpa masalah.

Jika anda sedang mencari komputer riba yang ringan dan prestasi tinggi, inilah cadangan yang paling sesuai. Jualan di Lazada bersempena dengan promosi 9.9 akan menampilkan beberapa model komputer riba yang dilengkapi dengan cip Ryzen AMD Ryzen 5000 Mobile berserta potongan harga istimewa dari jenama terkenal seperti Lenovo, HP dan banyak lagi.

Sila lihat jualan Promosi Lazada 9.9 ini di Lazada.


JANGAN KETINGGALAN!

Langgani TelegramDiscord atau Emel kami dan dapatkan berita permainan video terkini!

Popular Minggu Ini


JANGAN KETINGGALAN!

Langgani TelegramDiscord atau Emel kami dan dapatkan berita permainan video terkini!

Popular

- Iklan -