Furi – Permainan Lawan “Boss” Tanpa Henti Akan Hadir Ke Nintendo Switch

Now Reading
Furi – Permainan Lawan “Boss” Tanpa Henti Akan Hadir Ke Nintendo Switch

Nintendo Switch sekali lagi menjadi platform terbaik untuk permainan indie, dan Furi, sebuah permainan melawan boss juga akan sertai sebagai salah satu barisan permainan konsol hibrid mudah alih tersebut.

Furi adalah sebuah permainan aksi yang memfokuskan kepada pertempuran boss sahaja. Ianya juga mempunyai elemen yang kuat melalui Afro Samurai, atas kerana Takashi Okazaki adalah artis disebalik reka-bentuk karakter permainan ini.

Setakat ini tiada tarikh ditetapkan, namun ianya akan hadir ke Switch pada awal tahun 2018. Ianya juga akan didatangkan dengan semua kemaskini dan juga satu lagi musuh boss tambahan dari DLC sebelum ini.

Untuk maklumat lanjut mengenai Furi, anda boleh baca melalui artikel reviu dari laman web saudara kami, Gamer Matters disini.

Artikel Asal: Gamer Matters

About The Author
Hafiz J

Seorang gamers yang hampir bersara namun gigih untuk mengasingkan kesibukan masa mencari rezeki beliau dengan bermain permainan video. Impian untuk memiliki seunit konsol mudah alih sejak zaman GameBoy lagi. Namun masih lagi tidak tercapai.

Comments
Leave a response

Komen