fbpx

GLOO® & NB Plaza Mengadakan Promosi PLAY IT SMART Bersama Acer – Laptop Gaming Dikuasakan NVIDIA® GeForce® Untuk Kerja Dan Bermain

Ini adalah artikel pengiklanan Bersama NVIDIA®

Jikalau ada didalam “mood” membeli-belah untuk laptop gaming, ini mungkin masa terbaik untuk anda. GLOO® dan NB Plaza sedang mengadakan promosi PLAY IT SMART bersama Acer untuk laptop gaming mereka yang dikuasakan oleh NVIDIA® GeForce®, khas untuk bekerja dan juga sesi permainan.

Seperti yang kami syorkan dari artikel ulasan kami, Acer Nitro 5 (AMD) adalah sebuah unit laptop gaming yang paling berbaloi untuk dimiliki sekarang. Dengan harga RM3,949 (melalui promosi ini), ianya didatangkan dengan teknologi arkitektur NVIDIA® Turing™, sebuah teknologi terbaik didalam kelas dan diiktiraf melalui penghargaan yang dimenangi.

NVIDIA® juga menyediakan pengalaman permainan yang lancar melalui perisian Game Ready mereka. Dengan perisian berikut, pelbagai permainan baharu bakal disokong dengan laptop gaming yang dilengkap oleh kad grafik NVIDIA® GeForce®.

Malah, mereka juga menyediakan perisian GeForce Experience, untuk pemain merekodkan pengalaman permainan mereka dan kongsikan kepada rakan-rakan ataupun melalui laman sosial media.

Acer Nitro 5 (AN515-44-R1AZ), kini ditawarkan pada harga menarik, iaitu RM3,949. Tambahan lagi, promosi ini didatangkan dengan aksesori Razer secara percuma yang berjumlah RM368. Semestinya satu tawaran yang berbaloi dari NVIDIA.

Promosi ini sedang berlangsung dan bakal tamat pada 7hb Oktober ini. Anda boleh lihat promosi laptop ini bersama senarai laptop yang lain melalui laman web NB Plaza atau Gloo.


JANGAN KETINGGALAN!

Langgani TelegramDiscord atau Emel kami dan dapatkan berita permainan video terkini!

Popular Minggu Ini


JANGAN KETINGGALAN!

Langgani TelegramDiscord atau Emel kami dan dapatkan berita permainan video terkini!

Popular

- Iklan -