Gundam Breaker 3 Tidak Akan Sokong Remote Play Untuk PlayStation 4

Walaupun fungsi “Remote Play” adalah sebuah pengalaman baharu dipasarkan oleh Sony untuk pemain PlayStation 4 dan juga Vita, namun ini agak mengecewakan dimana Bandai Namco Entertainment sebuah syarikat pengeluar untuk Gundam Breaker 3 mengumumkan bahawa pemain tidak dapat bermain sebagai remote play dari konsol PlayStation 4 mereka ke PS Vita.

Ianya juga dinyatakan didalam laman web rasminya berdasarkan dari sumber oleh DualSHOCKERS. Ini adalah kerana Bandai Namco ingin mempertahankan impak jualan game ini untuk platform Vita.

Juga dalam masa yang sama, anda boleh lihat perbandingan grafik antara PS4 dan PS Vita untuk memberikan pandangan jelas kepada peminat yang masih tidak dapat membuat keputusan untuk membeli. Gundam Breaker 3 akan dijual di Jepun pada 3hb Mac, namun tiada maklumat lanjut diberikan untuk pasaran lain.

About The Author
Hafiz J
Seorang gamers yang hampir bersara namun gigih untuk mengasingkan kesibukan masa mencari rezeki beliau dengan bermain permainan video. Impian untuk memiliki seunit konsol mudah alih sejak zaman GameBoy lagi. Namun masih lagi tidak tercapai.
Comments
Leave a response

Komen