Pokémon Didalam Bentuk 3D Melalui Permainan Minecraft

Now Reading
Pokémon Didalam Bentuk 3D Melalui Permainan Minecraft

Sudah semestinya anda tertanya mana mungkinnnya dunia Pokémon boleh wujud didalam permainan video Minecraft? Ianya tidak mustahil apabila Phoenix SC mengeluarkan sebuah fungsi tambahan kepada permainan Minecraft, bernama Pokémon Cobalt and Amethyst. Fungsi ini membolehkan pemain mengembara sambil memburu Pokémon liar untuk ditangkap sebagai salah satu koleksi.

Mengikut dari sumber Engadget, jalan cerita akan ditambah berbanding dari siri asal, dengan 136 Pokémon baharu diberi dan mempunyai pengalaman bermain yang lebih panjang dari Sun & Moon, iaitu sebanyak 60 sehingga 80 jam.

Ia boleh diperkatakan didalam peringkat stabil walaupun mempunyai beberapa isu atas sebab kebergantungan fungsi tambahan ini diatas permainan tersedia.

Phoenix SC juga menyediakan video cara-cara untuk muat turun dan memasang fungsi tambahan ini didalam permainan Minecraft anda.

About The Author
Hafiz J

Seorang gamers yang hampir bersara namun gigih untuk mengasingkan kesibukan masa mencari rezeki beliau dengan bermain permainan video. Impian untuk memiliki seunit konsol mudah alih sejak zaman GameBoy lagi. Namun masih lagi tidak tercapai.

Comments
Leave a response

Komen