Berikut Adalah Punca Penundaan Uncharted 4

Naughty Dog semalam mengeluarkan kenyataan bahawa sebab dan punca tentang penundaan Uncharted 4: A Thief’s End yang sepatutnya dipasarkan pada tahun ini namun dibawa ke Mac 2016. Neil Druckmann, selaku pengarah-bersama menyatakan sebab penundaan adalah untuk menambah baik untuk episod akhir game ini.

[Artikel Berkaitan]: Multiplayer Beta Uncharted 4 Diumumkan

“Ianya adalah sebuah keputusan yang sukar.” kata beliau melalui kenyataan media. Uncharted 4 adalah sebuah siri yang terakhir untuk Nathan Drake dan berkemungkinan plot terpenting untuk seluruh jalan cerita siri Uncharted adalah pada misi akhir A Thief’s End ini.

“Kalau saya ceritakan apakah akan berlaku pada misi terakhir, ianya….. Mungkin akan ada spoil….. Nah, saya tak akan berkata apa-apa! Namun ianya berkaitan tentang misi terakhir yang menyebabkan kami perlukan lebih lagi masa untuk pembinaan game ini.” Kata Druckmann.

Uncharted 4, akan dipasarkan pada 18hb Mac ini.

[Artikel Berkaitan]: Perbezaan Uncharted PS3 & PS4

About The Author
Hafiz J
Seorang gamers yang hampir bersara namun gigih untuk mengasingkan kesibukan masa mencari rezeki beliau dengan bermain permainan video. Impian untuk memiliki seunit konsol mudah alih sejak zaman GameBoy lagi. Namun masih lagi tidak tercapai.
Comments
Leave a response

Komen