Orang Penting Gears of War Menolak Permohonan Kojima Untuk Menolong Silent Hills

Jikalau anda pernah dengar, Cliffy B, salah seorang orang penting untuk game siri Gears of War sebelum ini, selepas beliau membuat studio beliau sendiri. Namun baru-baru ini, beliau mengeluarkan kenyataan bahawa menolak permohonan Hideo Kojima untuk menolong dalam projek pembinaan game Silent Hills baharu melalui akaun sosial Twitternya.

Selepas Kojima meninggalkan Konami dengan menubuhkan studio beliau sendiri, Silent Hills yang pernah dibatalkan sebelum ini kemungkinan akan kembali melalui studio baharu beliau.

Walaupun ianya ditolak oleh Cliffy B, beberapa orang penting didalam industri gaming dan perfileman diperkatakan akan bekerjasama untuk projek game seram ini seperti Guillermo Del Toro, Junji Ito dan juga berita terbaharu iaitu Norman Reedus, seorang pelakon didalam siri The Walking Dead.

About The Author
Hafiz J
Seorang gamers yang hampir bersara namun gigih untuk mengasingkan kesibukan masa mencari rezeki beliau dengan bermain permainan video. Impian untuk memiliki seunit konsol mudah alih sejak zaman GameBoy lagi. Namun masih lagi tidak tercapai.
Comments
Leave a response

Komen