Tomb Raider & Fallout 4 Mendapat Reviu Terbaik

Cabaran Buat Pemain Untuk Membeli

Ramai tertanya, mana satu game yang terbaik untuk sesi gaming seterusnya bagi sesi bulan ini. Dengan kenaikan harga game dipasaran sudah semestinya memiliki kedua-kedua game ini amat sukar bagi pemain. Rise of the Tomb Raider & Fallout 4 akan mula dipasaran pada tarikh yang sama, 10hb November 2015. Maka berikut adalah senarai pendek markah reviu game-game ini oleh laman web terkenal seperti Gamespot, IGN dan Polygon:

ANDA MUNGKIN MEMINATI: Microsoft Yakin Tomb Raider Akan Mengalahkan Fallout

GAMESPOT
Rise of the Tomb Raider: 9/10
Fallout 4: 9/10

POLYGON
Rise of the Tomb Raider: 8.5/10
Fallout 4: 9.5/10

IGN
Rise of the Tomb Raider: 9.3/10
Fallout 4: 9.5/10

GAMESRADAR
Rise of the Tomb Raider: 4.5/5
Fallout 4: 5/5

Berdasar dari senarai diatas, Fallout 4 semestinya mendapat lebih kepujian berbanding Tomb Raider baharu, namun dengan perbezaan markah yang hampir sama kecuali dari pihak Polygon.

Fallout 4 akan berada di platform PlayStation 4, PC, manakala pemain Xbox One bertuah untuk mendapat kedua-dua game ini. Ini adalah kerana Tomb Raider adalah game eksklusif sementara untuk konsol tersebut.

ANDA MUNGKIN MEMINATI: Rise Of The Tomb Raider Untuk PS4 Setahun Selepas Pelancaran

 

About The Author
Hafiz J
Seorang gamers yang hampir bersara namun gigih untuk mengasingkan kesibukan masa mencari rezeki beliau dengan bermain permainan video. Impian untuk memiliki seunit konsol mudah alih sejak zaman GameBoy lagi. Namun masih lagi tidak tercapai.
Comments
Leave a response

Komen